04-02-2024 in Dommelbaorzedurp

Oggelvorsenpoel

KKF een feest Grôôts innut Klèèn!

Vanuit Oggelvorsenpoel willen wij ook graag een stukje plaatsen op de site, want KKF is voor Oggelvorsenpoel een feest wat al jaren niet weg te denken is. Een mooie aftrap voor 4 dagen carnaval.

KKF 2018 in Pezerikkengat was een geweldig mooi feest! Alles was weer goed geregeld, een mooie dag om op terug te kijken. Wat hebben alle dorpen weer hun best gedaan voor de optocht en het lied. Ook de dansmariekes en de kapellen moeten we natuurlijk niet vergeten. Super trots op iedereen die aan deze dag heeft deelgenomen.
Na afloop zijn we met onze kinderen verder gaan feesten in Ons Café. Een dag als KKF moet natuurlijk mooi en vooral gezellig afgesloten worden met friet, snacks, ranja en veel muziek!!

KKF blijft voor ons in Oggelvorsenpoel een echte opwarmer voor carnaval. Een feest waar onze kinderen elk jaar naar uit kijken. Ook onze blaaskapel De Knoestjes kunnen vast warm draaien. Trouw zijn ze ieder jaar van de partij. Tijdens de kapellenrodeo kunnen zij hun muzikale talenten ten gehore brengen.

Dit jaar vertrekt onze bus naar Knotwilgendam. We gaan een er een mooi groots feestje van maken. Want zo’n dag: dè fleurt oe op!

Maar eerst gaan we met onze kkf-ers nog schitteren tijdens het 11-11bal op zondag 11 november. Hier in Oggelvorsenpoel zetten we de boel eens flink op z’n kop.
Daarna gaan we meteen volop aan de slag voor een mooie optocht en een leuk lied met als thema “dè fleurt oe op!”, wat we in Knotwilgendam mogen laten zien en horen. Wij hebben er zin in, en kunnen niet wachten jullie allemaal weer te zien.

KKF commissie Oggelvorsenpoel