04-02-2024 in Dommelbaorzedurp

Pezerikkengat

Pezerikkengat2016De Klèèn Pezerikke – Pezerikkengat (Hilvarenbeek)

Nadat we een aantal jaar niet mee hebben gedaan met het KKF, hebben we vorig jaar weer meegedaan aan het KKF in het Bokkendonk. Dit is erg goed bevallen en de kinderen vonden het erg leuk! Daarom komen we dit jaar graag naar Knotwilgendam voor het KKF.

Dit jaar komen wij met 61 basisschoolkinderen naar het KKF. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de carnaval en het KKF. Er wordt al heel wat gedanst, gezongen en geknutseld. De Clowntjes, Dansmariekes, Herriekapel, Pink Ladies, Pippi’s, Pliessie, de Raad van elf en Ut Hôôg zijn allemaal weer van de partij dit jaar. Samen hebben we er veel zin in

We hebben sinds dit jaar een nieuw hofkapel genaamd ‘Bende Betoeterd’. Deze jongens en meisjes zijn al hard aan het repeteren voor de carnaval. Een beetje spannend is het wel, want het optreden op het KKF is het eerste grote optreden voor ons nieuwe hofkapel.

Hieronder zie je de groepsfoto die vorig jaar tijdens het KKF is gemaakt. Mocht je meer willen zien van ons, dan kun je kijken op www.pezerikken.nl onder het kopje ‘Klèèn’.